Az új év lehetőségei, tennivalói

  1. január 1.

Az új év születésének a pillanata a Mérleg jegyében kezdődik (keleti égbolton felkelő jegy). Egész évben a szélsőségességtől mentes életvitelre érdemes törekednünk. Ez nem lesz egyszerű feladat, mert a Skorpió jegyben álló Jupiter bolygó tüzes erejével segítheti az arra hajlamos embert a szélsőséges érzelmi megnyilvánulások felé. Belső úton járó emberek figyelmét felhívom a Neptunusz Halakban történő állására, ami az empátiaképesség, meditáció, a feltételnélküli elfogadás hasonlata. Mivel a Halak jegy uralkodója a Jupiter a Neptunusszal kedvező kapcsolatban áll, ezért az év elején jó megtenni a szükséges valódi megbocsátásokat, harag energiáinak elengedését a saját életünk javítása érdekében. Minden figyelmünket a belső béke megteremtésének irányába kell fordítanunk, ha a várható nehézségeket szeretnénk minél könnyebben megoldani, feloldani. Az oldódás, elengedés ideje érkezett most el.

Felkészülhetünk arra a lehetséges gyökeres változásra, amit 2020-ban Szaturnusz-Plútó együttállása mutat. Ehhez a Szaturnusz bolygóhoz tartozó tulajdonságok javítása szükséges, ami a „nemszeretem” tulajdonságokhoz, viselkedésekhez tartozik.

Szaturnusz: Határok, törvények, szabályok, ígéretek betartása, más emberekkel való betartatása. Felelősség felvállalása, folyamatos végig vitele egész életünk során. Első feladat: saját életünk tudatos irányítása, célunkhoz való apró lépésekben történő folyamatos közeledés, majd annak elérése. Ezt egy sportember érti meg leginkább, mikor felvállalva a nehézségeket is elérjük a célunkat.

Ekkor nem a kitűzött cél a legfontosabb, hanem a cél felé törekvés alatt történő személyiség változása.

Nagyon fontos, hogy az út során legyen mindig sok részöröm is számunkra! Ez motiválhat minket a cél elérése felé.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük