A Nap belép a Mérleg jegybe

2021. szeptember 22-én 21: 22 perckor a Nap belép a Mérleg jegybe. A Mérleg jegy az egyensúly, harmónia hasonlata. Jó esetben szereti a békességet, gyakran közvetít a vitatkozó felek között. Mivel a jegy uralkodó bolygója a Vénusz, ami a gömbölyűt, feszültségmentes létet szereti, ezért minden agressziós helyzettől tartózkodik. Szellemi jegy, ezért sok művész, főleg zenész, táncművész, festőművész, született a Mérleg napjegyben. Kardinális, évszakváltó jegy, ezért a születetten kezdeményező-készséggel élnek.

A Nap Mérleg jegybe lépésekor a keleti égbolton az Ikrek jegy van felkelőben, ami a pillanat Aszcendense. Az Ikrek jelleg az egy hónapos időszak alapja.

Az Ikrek uralkodó bolygó-hasonlata a Merkúr is a Mérleg jegyben tartózkodik, ami növeli az emberek körében az egyensúlyra törekvését.

A Merkúr-Hold szembenállás láthatóvá teszi a mostani időszak alapvető problémáját, ami  A HATALMI ELNYOMÁS TÚLTOLÁSA. Ez a betegségkezelés politikai befolyásolásán erősen látható. A szakmai szempontok háttérbe szorulnak a politikai és gazdasági érdekek mögé.

A Skorpió jegyben álló Vénusz a szélsőséges megoldásokat hozhatja, ha a nép alapvető EGZISZTENCIÁLIS élete veszélybe kerül (munkahelyek, élelmiszer stb.) Az Uránusszal való szembenállása növeli a feszültséget a következő egy hónap alatt.

Az elkövetkező egy hónap a NÉP ÉS A VEZETŐK KÖZÖTTI PÁRBESZÉDRŐL, VAGY CSATÁROZÁSRÓL FOG SZÓLNI.

A Mérleg jegyben álló Mars megegyezés, konszenzus irányába viheti a közbeszédet. OKOS VEZETŐ MOST ERRE TÖREKSZIK. A Vízöntőben álló Szaturnusz kemény ellenfeleket mutat, ha a megegyezés és a szükséges változtatások elmaradnak. Jogi formába, szervezetbe tömörülhetnek az emberek érdekeik érvényesítése céljából. A Vízöntőben álló Jupiter és a Mérleg Merkúr között egy harmonikus szellemi kapcsolat van.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük