Asztrológia a kertben – szüret a zöldségesben

2020. 08. 19. 4 órakor volt Újhold, ami az Oroszlán jegyben állt. Ünnepnap alatt átment a Hold a Szűz jegybe, ami a szelektálás, rendrakás jegye. Készüljünk fel a nyárvégi, őszi nagyobb befőzésekre, szárításokra, fagyasztóba való elrakásra. A házikertekben most érik a paradicsom, korai szilva, körte, füge, csemegeszőlő, uborka stb. Az üvegek átnézésének, eszközök beszerzésének, kamrapolcok átrendezésének most van a legjobb ideje. Augusztus 21-22- 23-án reggel az ápolás és  szépítés legyen a tevékenységünk, mert a Hold a vénuszi Mérlegben jár. A kertben is a virágok ápolására, elvirágzott részek leszedésére, szépítésére figyeljünk. Most a FIGYELEM A LEGFONTOSABB! Tegyünk el magokat a legjobb zöldségeinkből, virágainkból! A büdöske és a zeller hatékonyan zavarja el a büdösbogarat/ poloskát.

Augusztus 23-26-ig a kertben is tevékenykedjünk a MEGÉRZÉSEINK szerint! A tervek és az akarat most RITKÁN megy át a valóságba.

Augusztus 25-26-27-én a kiáradó Nyilas jegyben jár a Hold. Figyeljünk a kertünk határaira! Vágjuk le a szomszédba átnyúló ágakat, gyomokat! A jószomszédi viszonyt őrizzük meg! Adjunk zöldséget, gyümölcsöt, szépséget a szomszédnak is, ami szép virágban, szép festésben is megnyilvánulhat. Az állás legjobb megélése a MÉRTÉKTARTÁS.

Augusztus 27-28 29-én a Hold a Bak jegyben áll. Ekkor különösen visszafogott módon éljünk! Ez az ésszel élés időszaka. Sok gátlást, visszafogást élhetünk meg. A növényeinket figyeljük, ápoljuk szükségletük szerint.

Nem most van a kirobbanó vakáció időszaka! Szolgálat, erőkoncentráció a lazítással egybekötve.

Augusztus 30-31 az ötletelés, újítás ideje, a Hold a Vízöntőben jár. Öntözőrendszer, újfajta termesztési mód megfigyelése, kertünkbe való beépítése a legjobb mostani feladat.

Szeptember 2-án 6 óra 21 perckor Telihold a Halak jegyében, ami nagyon erős víziókat, meglátásokat hozhat az emberek számára. Racionális vagy megérzéses élet? Egységtudat vagy szétszakított lét. Ha valakinek az egyik része túlműködik, a másik oldalt kell erősítenie.

SOSEM GYENGÍTÜNK, MINDIG ERŐSÍTÜNK!

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük