A Nap belép a Szűz jegybe

2021. 08. 22-én, 23 óra 35 perckor a Szűz jegybe lép a Nap. Ez az utolsó nyári asztrológiai jegy. Évszakváltó, ezért rugalmas, változó, földi javak gyűjtésének időszaka. Jó hónap a selejtezésre, válogatásra, takarításra. Különösen most, mikor az értelem és mozgás bolygó-hasonlata a Szűz jegyhez tartozó Merkúr a helyén, a Szűzben áll. Augusztus 24-én ez a Merkúr szenbenáll a Neptunusz elszálló hasonlatában, mikor az ÉRTELEM IS KISSÉ ELSZÁLLHAT.

Ez az időszak rövid, ezért ekkor jó elmélkedni és gyönyörködni az élet szépségeiben. A Mérlegben álló Vénusz is ezt segíti szeptember 10-ig, ami után a Skorpió jegybe lépve az élet végső kérdései, (élet-halál) kerülnek  fókuszba.

A Szűz jegybe lépéskor a keleti égbolton az Ikrek jegy van felkelőben, ezért ez a téma a hónap alapja.

Információáramlások, beszélgetések, a változó világ eseményeinek átbeszélése, stratégiai célok kitűzése és azok megvalósításának módjai a legjobb megélése az állásoknak.

Most még a későbbi feszült időminőségek előtt célszerű ezeket megtenni, amik október végétől újraindulnak. Most az újítást szerető Uránusz  és a Mars között lévő kedvező kapcsolat segíti az elemző, helyre rakó gondolatokat, amelyek A MEGKÜLÖNBÖZTETŐ ÉRTELEM SEGÍTSÉGÉVEL jól láthatjuk a valóságot, a lehetőségeket felhasználhatjuk a NYERTES-NYERTES megbeszélésekre és tettekre.

A MAI VILÁGBAN AZ ÉRTELMES BESZÉLGETÉSEK, NŐI VÉNUSZI ENERGIÁK EGYENSÚLYOZÓ EREJE KELL ÉRVÉNYESÜLNIE. LEURALÓ, HATALMI HOZZÁÁLLÁSSAL CÉLT NEM ÉRHETÜNK EL.

A Halak jegyében még 2025-ig álló Neptunusz azt üzeni számunkra, hogy „MIND EGY VÉRBŐL VALÓK VAGYUNK”  és emberi módon kell viselkednünk. A teliholdas hatás sok érzelmet hozhat a felszínre, amit nem elnyomni, hanem feldolgozni érdemes.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük