Plútó- Jupiter együttállás harmadik fejezete – hatalmi növekedés erejének csúcspontja

Plútó-Jupiter együttállás 2020. 11. 12.-én 21:50 Budapest

A Plútó bolygónak, melyet 1930-ban fedeztek fel, kinevezve őt a  naprendszer legkülső bolygójának 248 év a keringési ideje, 20 évente vált egy asztrológiai jegyet. Az külső bolygó-hasonlatok (Uránusz, Neptunusz, Plútó) isteni szintűek, ezért annak jelentését emberi módon nem lehet jól megélni. Legjobb megélése: „az erő velem van”.

A Plútó jelentése: alvilág, ami vonatkozik a szervezett bűnözésre, titkos szervezetekre, eltagadott vágyakra, elfojtott érzelmekre is. Jótékony egyéni megélése a Plútónak az elfojtott, sötét belső erőink felszabadítása, átalakítása. Az alvilág, mint a föld fizikai belsejének mozgása is a Plútóhoz tartozik.

Plutokráciának nevezzük azt a társadalomformát, berendezkedést, melyben a hatalmat a legvagyonosabb réteg tagjai gyakorolják.

Figyeljük meg a mai globális világban kik gyakorolják a legfőbb hatalmat?

Jelenleg a legfőbb hatalom egyre koncentrálódik a világban, ami a Bak jegyben tartózkodása alatt – 2008. 01.26- 2023. 03. 23-ig kicsúcsosodik. A 2008-as gazdasági válság még jobban segítette a legvagyonosabb, legtehetősebb szűk réteg hatalmi fölényét. Kiket segítettek meg az országok, a nemzetállamok? A Bankokat.

Jupiter bolygónak a keringési ideje 12 év. Sorsot megjelenítő asztrológiai bolygó-hasonlat. Jelentése: kiterjedés, növekedés, teret adni valaminek. Ő a nyilvánosság, világlátásunk kinyílásának, igazságosság a hasonlata.

A két égitest, a Plútó és a Jupiter asztrológiai hasonlata együttáll, és ebben az évben harmadszor teszi ezt. A „végén csattan az ostor”  szólásának értelmében most lesz a legnagyobb erejű.

Az Erő hatalmának kiterjedése várható. A hatalmi elnyomás a végletekig erősödik és koncentrálódik a napokban, aminek meglesz az ELLENHATÁSA is.

Ez az együttállás nagyon gátolt kapcsolatban van a harmóniát és békét szerető Vénusszal a szintén egyensúlyt kereső Mérleg jegyben. Békétlenség várható! Különösen úgy, hogy az uralomban álló Vénusz szembenáll a szintén uralomban (Kos) álló hadisten, a Mars hasonlatával.  A Nap a vezetők jelképe egy szép harmonikus kapcsolatban áll az isteni szeretet-káosz bolygójával, ami a Neptunusz.

Mivel a vezetőink ritkán élnek az isteni szeretet állapotában, ezért káosz, zavar teremtésében vesznek részt. A Merkúr-Uránusz szembenállás a kapcsolatok felrobbanását, lázadást jelzi. Mivel nem a Jupiteri igazságosság ereje növekedik, ezért az egyének tömegbe tömörülve akarják azt majd elérni.

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük