Az idők jelei

Sok a mostani világban az apátia, amit a nyugtatók, szorongáscsökkentők magasabb eladási száma mutat. Sok a felháborodás, türelemvesztés a Vírus elleni intézkedések miatt, aminek a végét nem látjuk. Az egész világ reálgazdasága (valódi termelés, szolgáltatások) lassul, ezáltal sok munkavállaló és vállalkozó megy tönkre.

Nincs semmi véletlenül a világban! Mindennek Oka van!

Asztrológia jelképes rendszere, amely bolygóállásokkal (hasonlatokkal) fejezi ki az idő minőségi összetételeit, jelzik a fordulat szükségességét.

Baj van a határokkal és a HATÁRTALANSÁGGAL! –  Szaturnusz.  Baj van a NÖVEKEDÉSSEL, tágulással!- Jupiter. Baj van a globális világban a HATALOM gyakorlásával, Plutokrácia- Plútó. Ők állnak együtt a Bak jegyében, mellyel felhívja a figyelmünket a Bajok okaira.

A bajok okait globálisan kell meglátnunk és azt gyorsan kijavítanunk, mert a HATÁRTALANSÁG miatt túltermelünk, túlszennyezünk, amivel a globális emberiség lassan a pusztulásba megy. HATÁRTALAN profitéhség, felhalmozás nem ismeri a MÉRTÉKET. A Szaturnusz a határ szimbóluma még erős uralomban áll a saját, Bak jegyében, ezért Ő a legfontosabb a Hármas együttállásban.

A növekedésnek is határt kell szabnunk a földi élet védelme érdekében. A határtalan, életre veszélyes növekedés tipikus megfelelője a RÁKOS DAGANAT, mely életellenes viselkedésével elpusztítja a gazdaéletet is. Sajnos, ilyen viselkedésű a mai ember globálisan.

A globális hatalom gyakorlása nem az országok és nemzetek közös érdekében zajlik, hanem pár száz ember egyéni hatalmának növelése a cél. Globálisan NINCS MEGOSZTOTT HATALOMGYAKORLÁS, ami a nyugatias államokban teljesen elfogadott. „Amit szabad Jupiternek, nem szabad az ökörnek”- típusú globális hatalom van.

Az elkövetkező években, 2023. 03 23. Kos idejében, mikor a Hatalom hasonlata (Plútó) belép a Vízöntő jegyébe elkezdődik a hatalomért való küzdelem. Ennek előkészítése már zajlik.

„A tíz államot összefogó Délkelet-ázsiai Nemzetek Szövetsége (ASEAN), valamint Kína, Japán, Dél-Korea, Ausztrália és Új-Zéland vasárnap Hanoiban egy virtuális konferencián indították útjára a Re­gio­nális Átfogó Gazdasági Partnerséget. Soha a világtörténelemben még nem írtak alá ilyen nagyszabású szabadkereskedelmi paktumot. Az ernyőszervezet ugyanis 2,2 milliárd embert foglal magába és a világ GDP-jének 30 százalékát fedi le, ez **26200 milliárd dollárt jelent. Emellett az elképesztő volumen mellett pedig külön nagy szó, hogy az Egyesült Államok kimaradt a 8 éven át alakuló szövetségből.**” (euronews)

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük