Határok lebontása, újjáalakítása- Vízöntő Szaturnusz

2020. 12 17. 6: 05-kor a Szaturnusz, a határok, keretek, törvények szimbóluma ÚJRA belép a Vízöntő jegybe. Legutóbb 2020. 03. 22. hajnalban lépett be, majd 07.01. visszatért a Bak jegybe. Ezalatt a 2013-ban USA-ban alakult BLACK LIVES MATER-mozgalom aktiválódott, majd hevessége visszahúzódott.

Vízöntő jellegzetessége: szabadság, egyenlőség, testvériség (francia forradalom). Nem tűri a hierarchiát, egyenrangúság, egyéni felelősség híve. Szellemi jegy, ezért az újítások, találmányok asztrológiai jegye. Levegőssége miatt hozzátartozik a repülés, ürrepülés. 1903. 12. 17-én a Wright-testvérek repülőgépükkel emelkedtek először a levegőbe, mindketten kétszer. 1962. április- decemberig a szovjet kozmosz-program keretében műholdakat indítottak a föld körül.

Oroszország Vízöntő jegyhez tartozik, ezért mindig nagy szerepe van a tudomány és technika fejlődésében, új találmányok felfedezésében.

Vízöntőhöz tartozik a női és egyéb polgárjogi mozgalmak. Martin Luter King 1963. augusztus 28-án a Washingtoni Menetelés során megtartott Van egy álmom néven híressé vált beszéde óriási nyilvánosságot hozott a polgárjogi mozgalomnak.

 

A Vízöntő Szaturnusz alatti szerződések is keretet adnak a tudományos eredményeknek.

 

1963 augusztusában a Szovjetunió, az Egyesült Államok és Nagy-Britannia – mint kezdeményező felek – szerződést hoztak létre „a légkörben, a világűrben és a víz alatt végzett nukleárisfegyver-kísérletek betiltásáról.

 

Kapcsolati jegy a Vízöntő, ezért minden kollektív gondolat, egyéni fejlődés a közösségben, társadalmi rendszerek átalakítása a Vízöntő Szaturnusz ideje alatt kezdődik. Ilyen volt az 1932. 02. 24. elindult New Dale, ami alapvetően alakította át USA, majd Nyugat-Európa kapitalista rendszerét.

 

Ez várható a most következő három év alatt is! Egy új globális rendszer átalakítása kezdődik el, előbb elképzelésben, majd 2023 után a gyakorlatban is. Most folynak a tárgyalások és megbeszélések a befolyásos körökben.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük