A Nap belép a Halak jegybe- hamarosan BELÉPÜNK A VÍZÖNTŐ KORSZAK VIHAROS SZAKASZÁBA

2023.02. 18-án 23 óra 35 perckor a Nap a Halak jegybe lép.

A bolygók és csillagok semmit sem okoznak, hanem velünk együtt részei az univerzum törvényeinek. A törvények ugyanúgy vonatkoznak ránk, mint az égitestekre is. Erők egymásra hatásai figyelhetők meg, amik különféle fajtájúak, minőségűek. Ezek az erők irányítják az univerzumot és minket is. Az asztrológia ezeket az erőket a hozzá hasonlító istenségek képébe öltöztetik, mint Jupiter, Szaturnusz, Plútó. A hasonlati, analógiás gondolkodásmód egy csoportba teszi az azonos típusú tárgyakat, cselekvéseket, jelenségeket. Például: a Merkúr, mint szárnyaló isten a közlekedés, pályák, utak, gondolkodás, áramló energiák stb. hasonlata. „Ahogy fenn, úgy lenn; ahogy kinn, úgy benn.”

Amilyen a makrokozmosz, olyan a mikrokozmosz. Nézzük meg a naprendszer és az atom szerkezetének a hasonlatosságát. Nem véletlenül fedeznek fel egy bolygót, például a Plútót az adott időszakban, az 1930-as években, mikor az elnyomás, hatalom, vad alvilági erők a felszínre törtek.

JELENLEG NAGYON FONTOS, NEVEZETES IDŐKET ÉLÜNK, amiket az ún. lassú, isteni szintű bolygók viselkedése személyesít meg. Ők személyek.

Például a Neptunusz, mint az EGYETEMES SZERETET, EGYSÉG hasonlata a saját asztrológiai jegyében tartózkodik, ezért erős. Az emberek közötti szeretet hiányában, egymástól való elszakítottság érzetében élve, csak a kártékony része jelenhet meg, mivel eltávolodunk az élet forrásától. Ettől energiaszegények, betegek leszünk, gondolataink zavarosakká válnak, szélsőséges esetben komoly mentális betegségekkel élhetünk. Ilyen a depresszió, mérgezettségi állapotok, kábítószerezés. Ezzel az élettel élve legyengül az immunrendszerünk, végigsöpör egy járvány. Az egység érzésébe kerülve, közös sors és bánat közben felfedezzük a közös létünk forrását. Ekkor gyengül a járvány hatása. 2025. 03. 20-án lép át először a Kos jegybe.

Másik isteni szintű bolygó az Uránusz, mint A VILLÁM, SZIKRA, MEGVILÁGOSODÁS, HIRTELEN VÁLTOZÁS hasonlata a Földanyát is jelképező Bika jegyben áll. A föld felszíne változásokon megy keresztül, melegszik, néhol szárad, máshol túl nedves. Szélsőséges megnyilvánulások várhatóak, míg ebben a jegyben tartózkodik. 2026. 04. 26-án lép át az Ikrek jegybe. Bika jegyhez rendelődnek az anyagiak és annak kifejeződése: a PÉNZ. Mivel bizalmatlanság egymás között nő, ezért a pénz is inflálódik. Természetesen, földi hatalmak a közvetítői az általános erkölcsi, pénzbeli, bizalombeli INFLÁLÓDÁSNAK.

A harmadik isteni szintű bolygó a Plútó, mint az ALVILÁG, TUDATTALAN, MÉLYSÉGEK hasonlata még a szigorúságot, erőkoncentrációt szerető Bak jegyben áll, AHOL MÉLYREHATÓ VÁLTOZÁSOKAT INDÍTOTT EL. Hamarosan, 2023. 03. 23-án átlép a Vízöntő jegyébe. Még a laikusok is sejtik vagy érzik, hogy a gyökeres változások tovább mélyülnek!!! Előbb még több káosz és bizonytalanság, majd földindulásszerű alapvető környezeti hatások lesznek, amik még a maradék nyugodt embereket is kibillentik a komfortzónájukból.

 

BELÉPÜNK A VÍZÖNTŐ KORSZAK VIHAROS SZAKASZÁBA, amely kikényszeríti az emberekből az együttműködést. összefogást, új életmódot.

 

Az elkövetkező egy hónap lehetőségei az asztrológia szemszögéből

 

A Nap Halak jegybe történő belépésekor a keleti égbolton a Skorpió jegy van felkelőben, ami az időszak alapja (Aszcendense). A Skorpió mélyrehatoló tulajdonságú és szélsőségesen érzelmes. Ilyen alapállapot lesz az elkövetkező egy hónap alatt. A Vízöntőben álló Szaturnusz, ami a közösségek szervezését segíti együttáll még a Halak jegyébe lépő Nappal. Így tudatosan továbbszerveződnek a közösségek, mindig valamilyen konkrét céllal. A Halak jegy segítőkész tulajdonságú,ezért főleg karitatív szerveződések várhatók. A magukat „áldozatnak” gondoló emberek is összefognak és hallatják hangjukat. A Mars az Ikrek jegyben áll, ami gondolatokat kifejező igyekezetet mutat. Március 15-e körül különösen erős hatású lehet ez a kifejeződés, mert a Halak jegyben a Nap, Merkúr és a Neptunusz is együttáll, támadva a Marsot. A Mars az Ikrekben nem erős, főleg szájkarate szintű hadakozás várható. A Skorpió jegy isteni szintű ura, a Plútó támadni fogja a Kos Vénuszt, ezért erődemonstrálás is lesz, viharos érzelmekkel.

A karma bolygója, az idő ura, a koncentráció kifejezője, a Szaturnusz március 7-én délután átlép a Vízöntőből a Halak jegyébe, ahol az koncentrálás gyengül, szétfolyik. Jó esetben, a karitatív tevékenység erősödik az elesettek, betegek, megtámadottak iránti együttérzés hatására. Az ilyen tevékenység illik a Halak időszakhoz!

 

 

 

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük