Változás előkészítése – álomidőszak

 

A mostani időszak érdekes asztrológiai állapota a tudatosságot, vezetőt is kifejező Halak Nap együttáll a Halak isteni szintű hasonlatával a Neptunusszal. Ez utóbbi a jelenlegi egészségügyi helyzet vezető KULCS-figurája. A kulcs a hétköznapi életünk olyan eszköze, amely egy zárt teret kinyit, de csak az illetékesek, ÉRTŐK léphetnek be az elzárt területre. Az asztrológia belső terület, kör = ezotéria értői számára érthető igazán. A  NEPTUNUSZ az egység, a földön túli szeretet hasonlata is. 2026-ig a saját jegyében, a HALAKBAN áll. Eddig az időpontig nagy esélyünk van a földi élet egységének a megtapasztalására. Hozzá tartozik a zavar, káosz, mérgezés állapota is.

A vírus, mint egy külső adathordozó, információs egység is a Neptunusz felségterületéhez sorolandó. Martinus Beijerinckt virológia megalapítója elnevezte MÉREGNEK, VAGYIS VÍRUSNAK

Hamarosan a Hold is csatlakozik a Nap, Neptunusz, Vénusz égitestek Halak jegyben való tartózkodásához.

A Halak, mint az ÁLOMIDŐSZAK jegye előkészíti az élet megújulását. Mint magállapotban lévő csíra előkészül a növény is és az ember is egy új időszakra, kitörésre, felszíni életbe lépésre. Eddig megbújt a föld alatt, majd láthatóan megjelenik. A Halak ideje alatt sok belső munka és változás történik, csak nem látható még. Március 20-a után, mikor a Nap a Kos jegyébe lép, a sok belső munka megnyilvánul, megjelenik jelenség, gondolat és cselekvés formájában.

Olyan gyökeres változás ideje van most, ami kitermeli a belső kör egyre növekvő emberi létszámát. Mindig a nehézség, korlát, zavarodott élethelyzet az, ami segít minket a változásban. A hirtelen elénk táruló SZAKADÉKOT is csak egy nagy UGRÁSSAL tudjuk túlélni. A régi gondolkodás és életmód sosem alkalmas a túléléshez, egy magasabb szint eléréséhez.

Az Uránusz bolygó-hasonlat ezt a szükséges UGRÁST szimbolizálja. Ő most a harmóniát, nyugalmat, földi örömökben gazdag élet szerető Bika jegyben áll. Az ugrásra való késztetés a nyugalmat rúgja fel. Ez alatt az időszak alatt, 2026. áprilisig a megszokott életformánkban minden felborul. Természetesen nem tesz semmit az Uránusz, csak jelzi az időszak próbatételeit. A 2020- 21-22-es években az UGRÁS nehezítve is van/lesz, amit a Szaturnusszal való gátló fényszöge vissza-visszatérően jelez.

Ez a Szaturnusz a közösségi, újító változásokat generáló Vízöntő jegyben áll, amely segíti a közösségi szerveződések alakítását. A Hatalmi elnyomást megjelenítő Plútó bolygó még 2023. március 23-ig a kemény gátlásokat hozó Bak jegyben áll, ezért eddig energiáink koncentrálását, növelését kell magunkban megtennünk. Meg kell találnunk magunkban a legjobb tulajdonságainkat, képességeinket, és azokat mesterszintre kell ezalatt nevelnünk.

Ne várjuk kívülről a segítséget! Ez az időszak a belső erősödés és változás ideje. Sajnos, szétválasztódás ideje is van. Aki nem képes átugrani a fent említett szakadékot, bele fog esni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük