A Nap belép a Kos jegybe

2021. 03. 20. 10: 38 perckor a Nap belép a Kos jegybe. A Kos jegy jellemzője a kitörés, indítás nagy ereje. A Mars uralma alatt áll. Ez idő alatt született emberek is ilyen dinamikusak, indító erővel rendelkeznek. Gyakran előfordulhat, hogy előbb cselekszenek, aztán gondolkodnak, ami akkor jó, ha belső megérzésük alapja a valós helyzet, amire jól reagálnak. Gyakran van szükség a tudással megalapozott megérzés szerinti cselekvésre, ami különösen vészhelyzet esetén hasznos. Kitűnő mentősök, hadvezérek kerülnek ki a a Kos ideje alatt született emberekből.

Az időpont pillanatában a keleti égbolton a Rák jegy van felkelőben, ami a pillanat Aszcendense. Az Aszcendens a hónap festményének alapszíne, ami a növények zöld, megnyugtató, szeretetteljes biztonságot adó energiája. Mind a Nap (Mars), mind a Rák jegy uralkodója a Hold a kapcsolatokat kereső Ikrek jegyben áll, ezért az egész  hónap a kapcsolatokról szól majd. A Kapcsolatokért felelős hasonlat, a Merkúr az álmodozó, Halak jegyben áll, ezért ebben a hónapban ne várjunk kitörően nagy dinamikát, indulást. Többnyire a fejben, intellektusban lesznek indulások, kezdeményezések, amik nem jutnak el a tettekig. Csacsogás, megmagyarázom a bizonyítványom típusú közbeszéd várható, egy kis odacsapok, jól megmondom a véleményem szintű szócséplés.

A közbeszéd témája a Rák hasonlat mentén lesz. Ez család, ország és nemzetvédelem. Miközben a sorsjelölők (Szaturnusz, Jupiter) a változtatást akaró Vízöntő jegyében áll, a változtatás lehetősége blokkolva van. A Vízöntő változásért felelős Uránusz hasonlata erős gátlás alatt áll. Ez vissza-visszatérően júniusban és jövőre két alkalommal is lesz.

A hatalom birtokosainak nem érdeke a gyökeres változás, ezért minden eszközt megragadnak hatalmuk megtartására.

Jelenleg a HATALOM legnagyobb fegyvere a FÉLELEM  felkeltése és megtartása. Erre 2023. 03. 28-ig van lehetőségük, amikor a hatalom bolygója, a Plútó belép a Vízöntő jegyébe.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük