A Nap az Ikrek jegybe lép

 

2021. 05. 20-án 21 óra 38 perckor a Nap belép az Ikrek jegyébe. A belépésekor a Nyilas jegy van felkelőben, ezért a pillanat Aszcendense a Nyilas. Az elkövetkező egy hónap alaptulajdonsága: tüzes és kiáramló, növekedést szerető, színe a bíbor. A Nyilashoz tartozik a Jupiter bolygó, amely július 28-ig a Halak jegyében áll, ezért az időszak alatt az IGAZSÁGOSSÁG kérdése, témája végig jelen lesz a hónap során a közbeszédben és az emberek egymás közötti beszélgetése során.

Mivel a Vénusz a szépség és harmónia hasonlata és a Merkúr az Ikrek bolygója is az Ikrek jegyben áll, a hónap alaptémája kiemelten a kapcsolatok lesznek. A kapcsolatok öröme (Vénusz), kapcsolatépítés vágya erősödni fog.

Az időjárás még szeszélyesebbé válik majd, amit a 2021-es év legmeghatározóbb asztrológiai állása is jelez.

A BOLYGÓK NEM TESZNEK SEMMIT, CSAK JELZIK AZ IDŐ MINŐSÉGÉT.

Hol meleg lesz, hol hűvös. Hol szeles, hol felhőkkel teli, nyomott hangulatú, mozdulatlan légkör.Ezt az Uránusz és Szaturnusz között feszülő gátolt, kvadrát állás jelzi, amely hideg hatás mellett nagy feszültséget hordoz a
RÉGI ÉS KÉSZÜLŐDŐ ÚJ REND KÖZÖTT.
A KÁRPÁT-MEDENCE ÓVÓ védelme megkímél minket a világon lévő veszélyes hurrikánoktól, földrengésektől.

Most és május 22-e körül legyünk figyelmesek a lehetséges becsapásokra, átverésekre.

Kissé zavaros kommunikáció, félre értelmezések lehetségesek lesznek. A tudatosság, figyelem beszűkülhet, nem látjuk mindig jól a beszéd és cselekvés hátterét. Most különösen jótékony hatású  az elvonulás, mikor meditációs állapotban látjuk a világot és önmagunkat.

Június elején várható egy agresszíven feszült állás, amit a Mars és Plútó szembenállása mutat. Ez hatalom -és elnyomás ellenes hangulat. A Rák jegyben álló Mars hangulat vezérelt agressziót jelez.

Június 14-én lesz újra pontos az Uránusz és Szaturnusz között lévő gátolt kapcsolat. Ekkortájt az emberek bezártságából adódó feszültsége elemi erővel kitörhet.

A hangulatért felelős Hold a tüzes  Oroszlán jegyében áll, ahová a Mars is belépett június 11-én.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük