A Nap belép a Bika jegybe

2021.04.19-én, 22:34 perckor, Budapestről szemlélve belép a Bika jegybe. A Bika jegy földies, szereti a megfogható, érzékelhető szépséget és örömet. Kitűnő fafaragók, kerámiakészítők, textilművészek, mezőgazdászok kerülhetnek ki a Bika jegyében született emberekből, ha Vénuszi hasonlatokat jól élik meg. A Vénusz a szépség, a harmónia, az egyensúly bolygó-hasonlata.

A szív és a földies szeretet is hozzá tartozik. A mostani világban erre van a legnagyobb szükség. Nagyon termékeny jegy, ami összhangban áll a természetben megjelenő gyümölcsfa virágzással.

A Nap Bika jegyébe való belépésének időpillanatában a keleti égbolton a Nyilas jegy van felkelőben, ami az egy hónapi időszakasz alapja, annak képzeletbeli festményén a Bíbor szín az alap.

A Nyilas jegy uralkodó bolygója, a Jupiter a forradalmi változást, újításokat szerető, Vízöntő jegyben áll. A tömegek érzik a változás szükségét, de a Plútó által jelzett Hatalom, ezt erősen korlátozza.

A mostani időszakra is jellemző az Uránusz és a Szaturnusz gátolt kapcsolata, ami a jelenlegi globális rendből való kiugrást jelképezi. Tömegek érzik a jelenlegi rend fejlődésre, jólétre való káros hatását, ezért az elkövetkező egy hónap alatt a szabadság vágya, a bezártságból való kiszabadulás indulata egyre erősödni fog. A Jupiter a Vízöntőben analógiája tágasságot és lehetőségeket keres.

A Szaturnusz Vízöntőbeli tartózkodása alatt az emberek igyekeznek szervezetekbe tömörülni, a szükséges változások közös kikényszerítésének céljából.

Ez egy vizsgaidőszak, amikor az előző tetteink következményei megjelennek, méghozzá gyorsított formában, mindenki számára láthatóan.

2021. 04. 23-án a Mars harcias hasonlata az Ikrek kiáramló, kapcsolatokban indulatos jegyéből ÁTLÉP A RÁK JEGYÉBE.

A Rák jegy behúzódó. A Rák Mars idején hajlamosak lehetünk másnak átadni a kezdeményezést, elintézési módot, önvédelmet. „VALAKI VÉDJEN MEG” – TÍPUSÚ ÉLETÉRZÉS keríthet hatalmába. Kissé gyermeki módon a vezetőink megmentői szerepére számítunk. A Haza, a család védelme kerülhet előtérbe.

Az egy hónapos időszak alatt a Napon kívül a Merkúr, Vénusz, Uránusz is a Bika jegyben tartózkodik, kitágítva a feszültség területét. A természeti jelenségek TÖRÉSVONALA  is megjelenik, földmozgások, vulkánkitörések formájában. A „földindulás” a kapcsolatokban, pénzügyi szektorban, tehát minden földhöz, megélhetéshez kapcsolódó területen megjelenik.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük