Közel három év zavar- vagy az összetartozásra való figyelem

2023. 03. 07-én, 14 óra 35 perckor a Szaturnusz a Halak jegybe lép. 

Mivel az időszak alapja (Aszcendense) az Oroszlán jegy, ezért főleg a tudatos figyelemre érdemes az energiáinkat összpontosítani. Ilyenkor elcsendesítjük az agyunk örökös  mozgását és figyelmünket tisztán a környezetünkre irányítjuk. Ez egy olyan gyakorlat, mikor mindig az adott jelen valódi történéseire figyelünk, melynek hatására a munkánk is hatékonyabbá válik. Ez nem a megerőltető görcsös figyelem, hanem a laza jelenlét.

Ennek TUDATOS gyakorlásával tudjuk a legjobban egyénileg megélni a három évig tartó asztrológiai állást, amellyel a modern ember pörgését, AGYI káoszát JELENLÉTTÉ alakítjuk.

A március 20.-ig  Halak időszak legfontosabb feladata az együttérzés a többi emberrel, az összetartozás megtapasztalása. A Halak időszak alatt és az elkövetkező három év alatt is választhatunk az áldozattá válás vagy emberséges szeretet elfogadása között. A karitatív feladatra egyre több szervezet alakul majd, melyben a szükséget élő embereket és más élőlényeket támogatunk. Ez idő alatt szükség is lesz ezekre a tevékenységekre!!!

A HALAK időszak az asztrológiai évkör utolsó jegye, mely időszak alatt befelé fordulva megfigyelhetjünk, levonhatjuk a következtetést az eltelt egy évünkről, MAJD ÉRLELŐDVE MEGÚJULHATUNK. A természet mutatja meg a Halak jegy sajátosságát a legjobban, mikor a földben lévő mag lassan érik és duzzad, majd átalakul, előkészül a tavasz megjelenő jelére, ekkor kirobban az élet a teremtő mag belsejéből.

Ilyen TEREMTŐ ERŐ VAN A VISSZAVONULÁSRA HAJLAMOS HALAK JEGYBEN IS.

A Szaturnusz a Halakban arra a legjobb időszak, hogy megtaláljuk magunkban az embereket és más élőlényeket,  AZ ÉLETET segítő TEREMTŐ ENERGIÁT. Ezt segítheti az együvé tartozás érzése a többi emberrel és az egyéni gyakorlás a valódi JELENLÉT elsajátítására.

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük