A Nap a Vízöntő jegybe lép- a változás visszafordíthatatlan

2024. 01. 20-án, 15 óra 8 perckor a Nap a Vízöntő jegybe lép. Ez minden évben a farsang és az udvari bohóc furcsaságainak időszaka. Az Oroszlán jegy uralkodói, alá-fölérendeltségével pont ellentétesen, a Vízöntő életérzése a Francia Forradalommal induló „szabadság, az egyenlőség, testvériség”  jelszavaival azonos.

2024. 01. 21-én, 1 óra 51 perckor a hatalom, gyökeres változás, láthatatlan kincsek, alvilág hasonlata, a Plútó újra a Vízöntő jegybe lép. Tavaly, március 23-án már belépett, ami nagy változásokat indított el az emberek életében. Főleg, az európai embereket rázta meg az ukrajnai háború békekötésének lehetetlensége, kiterjedése, ami sok szenvedést, halált, anyagi hanyatlást okozott. Az alvilág és az emberek gonosz oldala felszínre került. Az alvilági terrorizmus erősödött.

Asztrológiai hagyomány szerint, Oroszország Vízöntő jellegű, melynek feladata a meglévő rend felrúgása akkor, ha az a rend már nem felel meg a korszellemnek. A Vízöntő szellemi jegy, ideológiai változásokat kezdeményez. A háború semmire sem jó megoldás, csak pusztít és nyomort, szenvedést okoz.

Idén mély és visszafordíthatatlan változások indulnak el az egyes emberek életében is. Fel kell készülni a változásokra! A jótékony változás az ÉLETET TÁMOGATÓ GONDOLKODÁSMÓD kialakítása önmagunkban.

A környezetvédő mozgalmak: faültetés, talajéletet védő és segítő tevékenységek, az anyaföld és bioszféra védelme mind az életet támogatják, ezért jótékonyak. Minden természetellenes műanyagok, növényvédő vegyszerek, gyógyszerek használata káros erre a folyamatra. (néha életmentő!) Az ember a természeti környezet egyensúlyát felborította, ezért azt kell tudatosan egyensúlyba hoznia. Tömegek ébrednek arra rá, hogy részei vagyunk a természetnek, nem felette állunk. A környezetünk élővilága a TESTVÉREINK, bennünk és rajtunk is élnek.

Az idén elkezdődó gyökeres változások megosztják az embereket. Az életet támogató ÉLJ ÉS ÉLNI HAGYJ oldala és a MESTERSÉGES BEAVATKOZÁS felsőbbséges, arrogáns oldala közötti harc elkezdődik, ami egy 20 éves folyamat lesz.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük