Oroszlán jegybe lép a Nap

2020. 07.22. 9:37-kor a Nap az Oroszlán jegybe lép. Az Oroszlán jegy a Nap bolygó hasonlatához tartozik, ezért az Oroszlán szülöttek is szeretik, ha figyelnek rájuk. Sugárzó módon szeretnek a központban lenni és erőt, fényességet adni a többi embernek. Jó esetben nagylelkűen adakozók. A látás is az Oroszlán jegyhez tartozik, ezért ha baj van vele, mindig a Napom szerinti büszkeségemmel lehet baj. Nem tartom magamat elég jónak. Az emberi méltóság is hozzá tartozik, ezért ha méltatlan életet élek, akár otthon, akár a munkahelyen, a látásom, gerincem sérülhet. A szív is hozzá tartozik; ezért a nagylelkűség, jószívűség hiányában gyakran megkeményedik a szív környéke, ami az erek állapotában is láthatóvá válik. A jó Oroszlán Napú ember adakozó, jószívű, gerinces. Mivel lelkében Ő a Király, ezért kötelessége a többi ember támogatása. Áramlik belőle az energia, ami a tüzes jegyek sajátja. Harmóniátlan Oroszlán Nap megélése esetén, lenézően uralkodó, hataloméhes lehet, a szolgaság bevezetését teheti a munkájában és a családjában. Az Oroszlán Napú ember az emberek közötti rangbeli különbségek híve, alá-fölérendeltség léte nem kérdéses számára.

Az Oroszlán Aszcendensű ember alapvetően Oroszlán. Ha belép egy terembe energiát visz be oda, mintha hirtelen kisütött volna a nap. Oroszlán Holddal rendelkező ember érzelmeiben „király”. Jó esetben a nagylelkűsége önkéntelen, nem tudatos. A tudat is a Nap szimbólumához tartozik, ezért a Tudatos ember éli a napjegyének megfelelő jó életét.

A Nap Oroszlán jegybe lépésének pillanatában a Nap szemben áll a Bak jegyben álló Szaturnusz bolygóval. Ez nagy feszültséget gerjeszt, mert a tüzes életerőnek is nevezhető Nap visszafogásra kényszerül. A Bak jegyben (uralomban) álló Szaturnusz, amely a gát, visszafogás, határok, törvények szimbóluma is, egy szintén uralomban lévő Oroszlán Napot  fog vissza. Az öröm, az életerő visszafogása nagyon kellemetlen állapot. Ez a visszafogás egy hónapig fog tartani. Ezért van a koncertek, tömegrendezvények tilalma a vírusra hivatkozva. Fontos, hogy ne zavarjon ez minket az örömeink megélésében, mert azt az egészségünk bánhatja. Továbbra is van az uralomban lévő, Kos Mars gátolt fényszöge a Merkúr bolygóval, ami agressziót, dühöt kelthet a sok visszafogás keltette frusztráció következményeként.

Ne zavarjon a visszafogás rendelete, hanem éljünk örömteli életet! Keressünk jókedvű baráti kapcsolatokat!

Az Oroszlán Nap percében a Hold is ebben a jegyben áll, egy tanító fényszögben a régóta a Halakban (uralomban) álló Neptunusz (feltétlen elfogadás) bolygóval.

Az érzelmeket, befogadást is jelentő Hold legyen bennünk nagylelkű, és fogadjon be lelkünk mélyére minden jótékony örömöt, és azt oroszláni módon sugározzuk szét minden teremtmény felé!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük