Egy korszak vége – végjáték 2

 

A Jupiter, ami a növekedés, igazságosság szimbóluma  december 19.-én 14:24-kor  lép a Vízöntő jegybe.  Teljes együttállásban lesz a Szaturnusszal, mellyel kezdetét veszi a Vízöntő korszakba való lassú belépés.

A Vízöntő jegy közösségi, szellemi, melynek uralkodó bolygója az a Szaturnusz, aki belépni készül a saját jegyébe, a Vízöntőbe. A Vízöntő életérzés: tudása a törvényeknek, rendnek, amit azt át szeretne alakítani egy mai kornak megfelelő formába. Ehhez kap egy isteni segítséget az Uránusz bolygótól, aki a kiegészítője. Az isteni szintnek nincsenek törvényei, hanem RENDJE VAN! Mindennek ideje és rendje van, a természet erőihez hasonlóan. Ideje lesz a KÖZÖSSÉGI EGYÜTTMŰKÖDÉSNEK.

A Jupiter sorsot mutató bolygó, amely a felállított asztrológiai képletben a növekedés helyét és idejét mutatja számunkra. Belépve a Vízöntőbe megmutatja számunkra a közösségi élet igazságos elrendezésének formáját. A Vízöntőben az emberek ismerik saját képességeiket és örömmel tagozódnak be a közösségbe, mint fogaskerekek egy jól működő gépezetbe.

A Jupiter és Szaturnusz együttállása a Vízöntő jegyben legutóbb 1226. 03. 11.-én 12 órakor történt, ami után többnyire nem szellemi, hanem anyagi jegyekben állt együtt.

A középkor korai szakaszában a SZENT REND, a HIERARCHIA létezett, amelyben az emberek alá-fölé rendeltségi viszonyát a szellemi szint határozta meg. Az akkori  szellemiség és lelkiség megkövetelte a becsületes életet, az alárendelt emberek védelmét. 1226. október 3.-án halt meg Assisi Szent Ferenc. Halálával véget ért egy korszak és az anyagi, hatalmi értékek kerültek előtérbe.

Az anyagi élet felhalmozása már a Jupiter Bak jegybe történő belépésekor kezdett akadályokba ütközni. 2019. december 2-án lépett a Bak jegybe. Ekkor kezdődött el a járvány terjedése, ami az anyagi életet, a felhalmozást nehezíti meg később. A gazdasági szakemberek mindenféle „felpattanásokról” beszéltek, mert nem gondolták, hogy EGY KORSZAKNAK VÉGE LEHET.

Az ANYAG ÉS ANYAGI ÉLET fétisként kezelése lesz eltűnőben!  FOGYASZTÓI TÁRSADALOM LASSÚ LEÉPÜLÉSE VÁRHATÓ.

Ez a leépülés nem lesz akadály – és fájdalommentes, mert a kb. 800 éves időszakban az ember anyagban élésének felmagasztalása a 20. és 21. században felfokozódott. Orvosaink sem lelkekként viszonyulnak hozzánk, nem paporvosok. Kicserélhető gépek lettünk, ERŐFORRÁSOK, mint egy generátor vagy mozdony, FOGYASZTÓ, mint egy autó. Ez mára annyira természetes, hogy nem is háborodunk fel emiatt.

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük