A Nap belép a Nyilas jegybe – változás előtti feszültségek

2020.11.21. 11:03 perc, Budapest, a Nap a Nyilas jegybe lép. A Nyilas jegy a már említett Nagy Hármas együttállásban lévő Bak Jupiter uralma alatt áll jelenleg, mert ez a bolygó az ura a jegynek. A Jupiter a tágulás, növekedés, kiterjedés hasonlata alapvetően. Hozzárendelik az emelkedett igazságot, ami nem egyéni tényszerű igazság, hanem jupiteri isteni szintű. A Bak jegyben nagyon nem érzi jól magát, mert a szaturnuszi összeszűkülés ellentétes az alaptermészetével. Ez az általános NÖVEKEDÉSI VÁGY vissza szorul, ugyanúgy, mint a nagybetűs Igazság is. Megy a világban a porhintés a szemekbe, a zavarkeltés a tudatba, aminek több jelzője van az asztrológiai állásokban.

A zavarkeltés mutatója a Neptunusz a Halak jegyben állása, amely 2012. 01. 26-án lépett be a Halakba, ahol uralomban, saját jegyében áll, és 2026. 01. 26-án lép át a Kos jegybe.  A Halak Neptunusz isteni szintű elfogadás, összetartozás, eggyé olvadás, UNIO MYSTICA. Ez alatt a 8 év alatt kellene a globális emberiségnek átlépnie abba az állapotba, amiben érzik az emberek, hogy EGY VÉRBŐL VALÓK VAGYUNK, mindenki ugyanannak a szellemiségnek egy-egy részlete. Az óceán és a vízcsepp azonosságtudata.

Ha nincs összetartozás, jön a Neptunusz többi megjelenése, ami a káosz, zavar, zavarodottság, kábítás, gyengeség, mérgezés.

Egy hónap múlva a Jupiter és a Szaturnusz pontosan együttáll, amivel a TÁGULÁS ÉS SZŰKÜLÉS ellentétes energiái hatalmas feszültséget okoznak. Ezt már most is érzékeljük, de 2020.12. 21-én az együttállás átlép majd a VÍZÖNTŐ jegybe, amely keményen széttöri azokat az akadályokat, amely a VÍZÖNTŐ KOR eljövetele ellen van.

Erre kell most felkészülnünk a Nyilas idején. Kitágult látásmóddal, koncentrálva a feladatra fel kell készítenünk magunkat a változásra. A Vízöntő = forradalom, földi törvények átírva az új kornak megfelelően.

Ez nem lesz habostorta élet!

Sokan el fognak távozni a földi világból, akik nem érettek a változásra. A Vízöntő kor bevezetője már az az Uránusz felfedezésének idején (1781. március 13) elkezdődött, mikor korcs módon fejezték ki az emberek szellemi egyenrangúságát (Francia forradalom). Vissza is tért a császárság. Az 1970-es években elkezdődött az elektronika, majd a számítógépes információ felfutása, melynek mostani állomása a biochipek világa. Az adatok gyűjtése és felhasználása iparágakat épített fel a hatalmi, gyártói és kereskedelmi célokra. Ez is a Vízöntő korcs megnyilvánulása, mert nem az emberi szellem egyenrangúságára épít.

A Vízöntő jegy ura, a Szaturnusz még a saját jegyében, a Bakban áll, de december 17.-én 6 órakor már belép a Vízöntőbe, ahol szintén uralkodik, de forradalmi módon! A jelenlegi Advent más lesz!

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük